Merken

Op deze pagina kan je al de merken vinden die wij verdelen en verkopen op onze webshop.

Bij het selecteren van merken voor onze tekstborden stellen we enkele criteria op waar aan ze moeten voldoen. Deze vereisten vertalen zich in een beter product voor de eindklant, jullie dus.

  • Een kwalitatief hoogstaand product afleveren
  • Snelle levering
  • Prijs / kwaliteit, dit betekend mooi degelijke producten aan democratische prijzen.

Waar het allemaal gestart is, La Finesse uit Denemarken

Het idee/webshop is eigenlijk bij het product ontstaan en niet omgekeerd. In een cadeaushop in het Mechelse kwam ik leuke tekstbordjes tegen die er rustiek authentiek look & feel hadden. Snel een foto genomen van het etiket en thuis dadelijk opgezocht waar ze de tekstborden verkochten.

Al snel kwam ik op de website La finesse uit. Zij zijn actief als een B2B firma gespecialiseerd in interieur decoratie en cadeau artikelen. Nadat mijn account goedgekeurd was plaatsten ik al snel een eerste bestelling. En de rest is geschiedenis.

lafinesse_logo tekstborden

Voor hun decoratie assortiment zoeken ze inspiratie over heel de wereld. Maar de nadruk ligt momenteel vooral op de Franse interieur decoratie. De producten worden door hun zorgvuldig geselecteerd partners in India en China gemaakt.

Op hun vele handelsreizen naar India zijn ze veel armoede tegengekomen. Daarom zochten en vonden ze een project dat ze konden steunen. www.naidishaindia.org Dit project geeft kinderen een kans op onderwijs.

lafinesse front tekstborden

We schrijven juni 2016 – welkom Nostalgic Art

Merchandising nostalgic art logo

Via de Belgische verdeler CZ Cado kunnen we nu ook borden aanbieden van Nostalgic Art. Deze borden typeren zich door hun uitzonderlijke kwaliteit, gebolde reliƫf vorm en nostalgische reclame. Hier kan je een blog artikel lezen over de geschiedenis van het bedrijf en haar producten.

We zijn echt opgetogen dat we dit merk mogen verwelkomen. De kwaliteit is super en een mooi collectors item.

collectie borden nostalgic art tin gebolde borden

Andere merken

We hebben nu twee merken in ons assortiment en de aanvraag voor een derde leverancier is ook lopende. Hier later meer over.

Daar naast willen we ook graag meer Nederlandstalige borden in ons assortiment opnemen. Ook borden op maat uit hout gemaakt is een optie die we aan het bekijken zijn.

En de ultieme droom is een netwerk van verschillende interieur decoratie gealtereerd webshops onder een paraplu van een hoofdwebsite rustiekwonen.be

Heb je vragen over de merken of waar ze gemaakt worden en hoe ze gemaakt worden? stuur dan een mailtje naar info@tekstborden.be