OVER ONS

Hallo,

Hogenberg Mechelen 1575b-500x324

Mijn naam is Davy en woon in Mechelen samen met mijn vrouw Nicky en op het moment van dit schrijven een zoontje van 6 weken. Hectische tijden dus. Een zoontje, een vaste baan en deze webshop.

Mijn passies zijn mijn gezin, tuinieren en alles wat te maken heeft met rustieke dingen.

Dit laatste vertaalt zich in deze webshop. Op deze manier wil ik mijn passie delen met zoveel mogelijk mensen en de kans te bieden om tegen een schappelijk prijs ook mooie bordjes in huis te halen.

Gezin

Gezin is voor mij heel belangrijk, het is een plaats waar je tot rust kunt komen en dat liefst in een mooi rustiek interieur.

Tuinieren

Het één gaat met het ander hand in hand. Tuinieren kan ook heel rustiek zijn, een oude gieter, een knus tuinhuis, verschillende bloempotten, muurornamenten, … Tuinieren is voor mij tot rust komen, je hoofd even leeg maken. En het beste ….. is natuurlijk alles zien groeien en je eigen groenten oogsten en opeten.

tuinieren-tekstborden

Rustiek

En dit in de breedste zin van het woord. Een leuk boerderijtje, een rommelmarkt, een rustiek hotelletje in de Provence of een eenvoudig tekstbord in de woonkamer.

Een webshop is geboren

Ik heb een achtergrond in informatica, een webshop of een blog opzetten is voor mij kinderspel. Maar ik heb nooit de tijd genomen om een succesvolle webshop uit te bouwen. Wel heb ik een paar keren geëxperimenteerd maar nooit geen grote successen geboekt. Tot ik in juni van dit jaar (2015) enkele leuke tekstbordjes tegenkwam in een cadeauwinkel.

Een foto genomen van het merk en thuis gekomen snel op internet gezocht of er een groothandel bestond. En de rest is geschiedenis. Naast deze webshop verkopen we ook op Bol.com en dit in Belgïe en Nederland ook zijn er plannen om op Amazon.com onze bordjes aan te bieden.

2016

In 2016 hoop is deze webshop verder uit te bouwen. Ook onze nieuwsbrief is belangrijk, op deze manier communiceren we met jullie. Wil je op de hoogte blijven over de laatste aanwinsten en promoties schrijf je dan snel in.

Ook willen we aan 1000 volgers komen op Facebook. Dus liken zou ik zeggen, alle beetjes helpen! We zijn ook actief op Twitter en Pintrest.

En natuurlijk veel mensen gelukkig maken met een tekstbordje!

2017

Terug kijkend op 2016 is 2017 een goed jaar geweest voor de webshop van slechts 1,5 jaar oud. De verkoop op onze eigen website blijft stijgen en op Bol.com loopt de verkoop licht terug.

Plannen voor 2017 zijn nieuwe webshops openen. Zo staat knobshop in de steigers. Hier kan je leuke kleurrijke knoppen vinden voor op kastdeuren, schuiven, schuifdeuren of als leuke kapstok.

kastknoppen

Daarnaast gaan we ook van start met Rustiek wonen een blog waar zien, gevoelen en genieten centraal staat.