Geplaatst op

Tekstborden online kopen kan je op deze website

em3335 or give it to your mother she knows how to do itt spreukenbord tekstbord uitspraken gezegde spreuken rustiek tekst bord cadeau kado online metaal

Tekstborden.be is de enigste webshop in België en Nederland waar je uitsluitend tekstborden online kopen kan.

Wat kan je hier vinden?

em4983 I do not need GOOGLE I have a husbandt spreukenbord tekstbord uitspraken gezegde spreuken rustiek tekst bord cadeau kado online metaal

Op deze website kan zo als de titel doet vermoeden rustieke, grappige en vooral leuke tekstborden vinden.

We trachten in ons assortiment voor ieder wat wils te stoppen. We hebben bordjes die grappig, romantische, serieus of eenvoudig waar zijn.

In de toekomst willen we dit graag uitbreiden naar houten tekstborden en ook tekstborden op maat. Dus tekstborden voorzien met eigen tekst.

We spelen ook met het idee om tekst stickers aan te bieden omdat we weten dat muurstickers heel populair zijn. Maar voorlopig is dit nog toekomst muziek.

Doe het zelf

We posten ook regelmatig ideeën om tekstborden zelf te maken. Met andere woorden we willen niet enkel webshop zijn maar ook schrijven over leuke ideeën.

Dit kunnen decoratie tips zijn of hoe je zelf een tekstbord maakt. We proberen iedere maand een nieuw interessant artikel te posten.

Waarom deze webshop

Als zoon van een schrijnwerker heb ik de liefde voor hout, rusticiteit en mooie dingen van jongs af aan meegekregen. Alles wat rustiek, country en landelijk is trekt mij ongelofelijk aan.

En daar passen mooie metalen tekstborden zeker bij. Met enkele inspirerende tekstbordjes laat je een saaie ruimte dadelijk minder saai lijken.

em3335 or give it to your mother she knows how to do itt spreukenbord tekstbord uitspraken gezegde spreuken rustiek tekst bord cadeau kado online metaal

Goedkoop

De tekstborden op onze website zijn goedkoop en dat zeg ik niet zomaar. De meeste bordjes kan je al voor 8 euro kopen en de duurste zijn niet meer dan 14 euro.

Voor dat geld kan je zelfs niet naar de MC-Donalds gaan of een treinticket kopen. We proberen bewust budget vriendelijk te zijn zodat een metalen tekstbordje kopen haalbaar is voor iedereen.

Kan jij een ander decoratie attribuut bedenken dat voor zo weinig geld zo een grote impact heeft op je interieur?

Kwaliteit

Goedkoop wil niet zeggen dat je minder kwaliteit mag verwachten. Alle bordjes zijn uit stevig metaal gemaakt  en kunnen tegen een stootje. De afwerking is van hoge kwaliteit en de vernis laag beschermd te tekeningen en opschrift zodat je lang kan geniet van je tekstbordje.

Afmetingen

De borden komen in verschillende formaten zodat je helemaal wild kan gaan met de bordjes. Je kan ze ophangen, op een kast zetten, op de grond zetten aan een deur hangen.

Hier een overzicht van enkele maten. Bij elk artikel staat duidelijk de afmeting vermeld zodat je een beeld kan vormen van de grote.

Lengte x hoogte

  • 15 x 51 cm
  • 30,5 x 13 cm
  • 35 x 26 cm
  • 39 x 31,5 cm

lengte hoogte tekstbord voorbeeld