Geplaatst op

Vier verschillende manieren om online te betalen

We proberen het jullie als klant het zo eenvoudig mogelijk te maken bij het afrekenen. Daarom introduceren we drie manieren van online betalen.

Tot nu toe

Bij de start probeerde we met zo weinig mogelijk middelen een zo goed mogelijke ervaring aan te bieden. Daarom was de traditionele overschrijving en Paypal de beste optie.

Mijn persoonlijke favoriet om online te betalen is Paypal omdat dit de eenvoudigste en snelste manier is. Maar niet iedereen bezit een Paypal account dus hadden deze mensen maar één optie, de overschrijving.

Drie extra manieren om te betalen

Het werd tijd om meer opties aan te bieden. Daarom zochten en vonden we in Europabank een betrouwbare partner. Zij bieden op een veilige en betrouwbare manier verschillende betaal opties aan.

Bij het afrekenen krijg je nu dit scherm te zien. Onder de optie Overschrijving en PayPal zie je de optie Europabank.

europabank

Kies je voor deze optie dan wordt je naar onderstaande scherm gebracht. In de rode kader zie je dat je op de beveiligde site van Europabank zit.

Aan het hangslot- of sleutelsymbooltje en https:// (in plaats van enkel http) voor het webadres herken je dat je op een beveiligde site zit. Het balkje kleurt daarbij groen.

Annuleren is steeds mogelijk. Gebruik uw elektronische handtekening enkel voor een bestelling die u zelf ingegeven hebt of verwacht.

Dit garandeert dat derde je gegevens niet kunnen onderscheppen en dat je veilig kan betalen

europabank2

Kredietkaart, Bij ons wat minder ingeburgerd maar zeker een veilige optie. Zowel MasterCard als Visa worden ondersteund.

Debetkaart, Deze heeft iedereen in België. Dit is de zelfde kaart waarmee je geld kan afhalen of je aan thuisbankieren doet. Trouwens het betaal proces lijkt heel hard op een overschrijving met thuisbankieren. Dus zeer eenvoudig en veilig.

IDEAL, Is een betaalsysteem dat in België minder bekend is, maar onze Nederlandse bezoekers zullen dit zeker kennen. Dit is het betaalmiddel bij uitstek in Nederland.